Voor klanten

Waarom leeuwekeur.tevreden.nl
  • Door middel van continu tevredenheidsonderzoek inzicht in ervaringen van klanten
  • Uw ervaring levert voor Leeuwekeur belangrijke informatie op om haar dienstverlening te verbeteren
  • Onafhankelijk, professioneel en betrouwbaar onderzoek
Hoe scoort Leeuwekeur?
Leeuwekeur brengt doorlopend de kwaliteit van haar dienstverlening in kaart:
Kwaliteitsverbetering
Leeuwekeur gebruikt het onderzoeksplatform leeuwekeur.tevreden.nl actief om klantervaringen in kaart te brengen en haar kwaliteit te verbeteren.
Leeuwekeur nodigt haar klanten uit om deel te nemen aan het onderzoek. Met inzicht in de resultaten, uitgebreide rapportagemogelijkheden en verbeteradviezen kan Leeuwekeur nog beter voldoen aan uw wensen en verwachtingen.
Review richtlijnen & redactiebeleid
Tevreden.nl en Leeuwekeur willen dat klanten die op deze site ervaringen zoeken, de informatie krijgen die ze nodig hebben om goede keuzes te maken. Reacties en reviews worden daarom voor publicatie gecontroleerd op o.a. de betrouwbaarheid. Bekijk voor het schrijven van goede reviews de richtlijnen.
Klachten
Het onderzoeksplatform leeuwekeur.tevreden.nl richt zich op het meten van tevredenheid. Heeft u een klacht meldt deze dan direct aan Leeuwekeur zodat er naar een oplossing gezocht kan worden.

Over Leeuwekeur
Een Peugeot Leeuwekeur Occasion voldoet aan het Peugeot Keurmerk. Dit betekent dat iedere occasion die ter verkoop wordt aangeboden gecontroleerd is op meer dan 120 punten.

Over autobedrijf.tevreden.nl

Het onderzoeksplatform leeuwekeur.tevreden.nl is onderdeel van autobedrijf.tevreden.nl. Het onderzoeksplatform autobedrijf.tevreden.nl is het toonaangevende tevredenheidsonderzoek in de branche en is een initiatief van Tevreden.nl

Leeuwekeur.tevreden.nl is een platform op maat onder: